Prosto ćete ih obožavati: Seksi igračke za postizanje istovremenog orgazma

Za neke ljude, postizanje orgazma može biti vrlo fustrirajuće i dovoljno teško, samo po sebi. A tek dostizanje istovremenog orgazma?! To mnogim parovima deluje nemoguće. Pošto svako telo reaguje na sebi svojstven način, možda mu treba pomoći?

Ako ste se pronašli u predhodnim redovima, zašto ne biste probali neke od zanimljivih igračaka za seks i pomogli sebi i partneru da doživite orgazam u isto vreme?

Živimo u svetu modernih tehnologija i zašto da ih ne iskoristite čak i za seks? Šalim se, naravno. Ali sam ozbiljna da uvođenje igračaka u vaš seksualni život može biti zabavno, korisno i dobro za podsticaj obostranog užitka. Od dvostranih vibratora do strep on – a bez klasičnih kaiševa, ove igračke su dizajnirane da parovima bude lepo.

1. PRSTEN ZA PENIS I VIBRATOR U JEDNOM

Ova igračka ima po malo od svega. To je prsten za penis sa vibratorom za klitoris na kraju od silikona. To je mnogo stimulacije u malom pakovanju. Iako je mali, ima čak deset jčina vibracije, a meki silikon se odlično prilagođava koži. Osim toga, punjenje ide preko USB – a, tako da vam je zabava uvek dostupna.

2. SUPER PRILAGODLJIVI DILDO

Ovaj vibrator je zaista za svakog. Stimuliše klitoris, G – tačku, anal, prostatu, perineum (grupu mišića oko vaginalnog otvora i anusa), pa čak i bradavice. Uživajte u eksperimentisanju uz ovu igračku. Vi i vaš partner uz ovaj vibrator možete imati mnogo zabave eksperimentišući stimulacija koje ova sprava pruža.

3. MINI VIBRATOR SA DUPLIM ZAVRŠETKOM

Ako ste oduvek želeli dildo/vibrator sa dva kraja, ali vam je smetala njihova veličina (preveliki su, slažem se), ovaj mini vibrator je savršen izbor. Svaki kraj ima sopstveni vibrator od silikona i može se koristiti na različite načine. Jedan korisnik ove spravice je napisao: „Nedavno sam ovo kupio čisto da bi ga probao sa mojom novom partnerkom, ne očekujući previše. Ako razmišljate o tome da ga kupite, ne razmišljate i kupite ga. Vibrator je idealne veličine. Možete ga koristiti na razne načine – analno, za G – tačku ili bilo gde. Fantastučna stvar!„.

4. VIBRANTNI STREP ON BEZ KAIŠEVA

Ako tražite strep on koji je podjednako zabavan za oboje, ova verzija bez kaiševa je savršena. Dužina je 15 centimetra i ima vibrirajuću završnicu za dodatni jak osećaj. Nećete morati da brinete o tome da li će se kaiševi zamrsiti u čaršafima ili da li će da vam spadne, jer ovaj dildo ostaje čvrsto na mestu.

5. ČUDNI PRSTEN KOJI RADI NEVEOVATNE STVARI

Ovaj silikonski prsten je odličan za obostrano zadovoljstvo. Rastegljiv je, pa se može nositi oko penisa da bi se produžila erekcija, dok je uzdignuti silikonski deo napravljen da stimuliše klitoris, tako da obe strane mogu da imaju korist od ovog malog, ali moćnog vibratora.

6. DVA VIBRATORA U JEDNOM SA ZEKOM ZA EKSTRA ZABAVU

Naravno da možete da imate jedan vibrator. To je u redu. Ali zašto da nemate igračku koja se sastoji od dva dela? Ovaj vibrator dolazi sa dve vibrirajuće komponente, sa odvojenim kontrolama. Na taj način možete uživati sa partnerom ili sami. Takođe, uz igračku dolazi silikonski zec koji je napravljen za stimulaciju klitorisa. Ako ste osetljivi na vibratore, zec je blag i pruža mnogo zadovoljstva.

7. LJUBIČASTE KUGLICE ZA ANALNO ZADOVOLJSTVO

Ako volite analni seks, zašto ne biste probali klasičnu analnu igračku? Ove ljubičaste kuglice idu od najmanje ka najvećoj i iamju ručku za lako vađenje. Fleksibilna sprava je potpuno bezbedna. Bilo da koristite jednu ili svih devet kuglica, ova igračka će vam pružiti odličnu analnu stimulaciju.

8. KLASIČAN VIBRATOR

Neki ljudi vole klasiku i to je sasvim u redu. Ovaj vibrirajući dildo je oblikovan kao pravi penis. Pritom je i lepe roze boje. Ima deset nivoa vibracija. Napravljen je od medicinskog silikona, a igračka je bezbedna i lako se čisti. Puni se putem USB – a i vi i vaš partner možete pronaći nove načine da se zabavite sa ovom ružičastom igračkom za seks.

9. MALI VIBRATOR KOGA ĆETE VOLETI I VI I VAŠ PARTNER

Ovaj mali vibrator možda vam ne uliva nadu, ali je stvarno neverovatan. Koristite ga za klitoris ili G – tačku i budite impresionirani sa čak 20 različitih vibracija. Vibrator je vodootporan, tako da ga možete koristiti u kadi ili đakuziju.

10. RUKAVICA KOJA ĆE OD VAŠH PRSTIJU UČINITI ČUDO

Ovakvi vibartori nisu samo za napaljene tinejdžere. Dobar staromodni prsten može da bude zabavan čak i još bolji sa ovom vibrirajućom rukavicom. Rukavica se namesti na prva dva prsta i pričvrsti za ručni zglob tako da ne spadne na sred akcije. Rebrasta tekstura se odlično oseća i vibraciona snaga zaista dovodi orgazam na viši nivo.

Inspiracija – elitedaily.com

Fotografije: Facebook.com, amazon.com

2 thoughts on “Prosto ćete ih obožavati: Seksi igračke za postizanje istovremenog orgazma

Ostavite odgovor