Priča o drugačijoj ljubavi: Šta li to krije (vaša) škrinja? (VIDEO)

Najdragocenija i najprecenjenija stvar na ženskom telu je pička. Ta obična jama, rupa, šupljina okružena mesnatim delovima nežne kože. Mekana, vlažna, topla, uokvirena rupica (ili rupičetina) kojom neprikosnoveno vlada klitoris. Mali, veći, srednji, ružičast, crven, crn, braon, pun nervnih završetaka. Ista takva je i koža oko te tanane rupice. Ružičasta, bleda, crna, braon, crvena…

Ovde neću pričati o pornićima. Svi ste ih gledali ili gledate i tamo nema mnogo filosofije. Pomenuću samo film. Bilo je to godinu dana pre nego što ću izgubiti nevinost. Nimalo romantično. Međutim, Bertolučijev film, za razliku od mog prvog seksualnog iskustva, jeste delovao romantično. Film “Ukradena lepota” (Stealing Beauty) sa lepom Liv Tajler, ćerkom Stivena Tajlera, frontmena grupe “Aerosmith” i neprikosnovenim glumačkim bardom Džeremijem Ajronsom. Sećate ga se? Ako ne, brzo brat Google da vam pomogne, a tu sam i ja za “prvu pomoć“:

Znate, u to doba, te 1996, internet nije bio prisutan u životima kao danas i nismo mogle nas nekoliko da se skupimo na pižama žurci, uz koka kolu i kokice da bi na lap topu gledale film. Ne. Otišle smo u biosokop “Balkan“. Onaj koji danas ne radi, preko puta Doma vojske Srbije. A mnogi muški su tad pohrlili u bioskope, jer se pričalo da je zanosna Liv pokazala pičku. Moš’ misliti! I stvarno, vidi se ta njena “gospođica“, na trenutak, u jednoj sceni pred kraj filma. Daleko je to bilo od nekog pornografskog sadržaja, dobro da smo i toliko gvirnuli. Ipak je devojka gubila nevinost, negde u Toskani, sa nekim mlađahnim Italijanom. Ne krivim je, sve je išlo po planu, iako film kao podlogu ima dramu.

Tako, nenadano (ili, pak, ne?), iz celog tog filma iskoči pesma. Po meni, najlepša ženska, istinska. “Glory Box” od “Portishead“-a. U pesmi se krijie tako obična ljubav, opevana na tako poseban i bolan način, a sama pesma je mnogo više od pesme. Neki bi “Glory Box” preveli kao komoda, škrinja gde se drži ženska sprema, miraz ili neke tajne samo mladoj dami znane. Drugi će je prevesti tako sirovo (što najzad i jeste) – pička.  Da, ona rupa u koju svaki heteroseksulani i biseksualni muškarac poželi da zađe. A ja ću probati da tu pičku predstavim kao deo tela koji treba voleti. Bilo da ste muško ili žensko.

Da li vi volite pičku?

 

Give me a reason to love you…

Da, razlog. I ne to nije ono kao “ne volim te, pa tražim razlog da te volim“. Naprotiv! Jebeno te volim, da hoću da umrem koliko me sve to što osećam razara! Upravo ti ovim i priznajem koliko te volim. Onako bolno, najbolnije. Samo što nisam izgovorila “Još te volim, da li kapiraš? Da li znaš, kretenu nenormalni?

Sve se čini kao da sama (pesma) pokušava da mu, tom nekom, kaže da ga voli tako sjebanog, ulupanog, odvaljenog od života, loših misli, psihičkih raspada, televizije, vesti… Jebem ti te tvoje, šatro, drugare, flertove sa glupačama koje ne znaju gde je levo, lenjost, besparicu, kilograme, veš i sudove… Jebem ti sve dane gde si tu, a nisi. Jebem ti sva jutra koja te umaraju. Jebem ti sve snove i sve gde nema nas. Jebem ti što puštaš, jer ne znaš da se boriš. Ili nećeš. Jebem ti što si pička. I što ne znaš da se boriš za pičku. Jebem ti što ne umeš da uzvratiš davanjem kad ti neko daje. Jebena pička i ko je izmisli…

Znaš, ta pička da nije stvorena samo za semenu tečnost, vragolaste spermatozoide koji jurišaju u tamnoj unutršnjosti škrinje, tražeči put do jajne ćelije. To nije komoda za skupljanje ostataka tvojih napetih mošnica. Ona je da se voli i puni neizrecivim tajnama, magijom dodira i privlačnosti, trunkama zabranjenog. Ona je za poljupce, za dodire, za gledanje. I najzad, za tebe. Give me a reason to be a woman, kaže ona i čeka spremna da je ispuniš. Znaš, ženi malo i te kako mnogo znači. I ženi dovoljno nikad nije dovoljno. Puni i ne brini. Žena to razume. Bilo, od vajkada.

Bitka za ljubav, bitka za pičku

 

Bila sam pred kraj tinejdžerskog doba, željna da me muškarci vole. Nisu me voleli. Nisu videli ni delić onoga što bi me usrećilo. A “Glory Box” se uveliko slušlala i opominjala. Da na prvi sastanak treba da nosim crne najlonke, uz martinke, crnu suknjicu, kratku naravno, a u rancu kondom i da pustim smeđu kosu koja je dosezala do kraja dupeta. Ali, niko od potencijalnih muškaraca i dečaka nije mario za “Glory Box“. Samo sam ja tražila da je ponekad puste, ako je imaju negde, na nekom CD-u.

“I’m so tired of playing, playing with this bow and arrow…”

Tih devedesetih godina prošlog veka, ženska seksualnost je ponovo prolazila kroz seksulanu revoluciju. Kao da su žene, one “normalne” bar (ne one što su slušale Đoganija i Ivana Gavrilovića i kompaniju) želele da pokažu ljubav prema telesnom užitku na drugačiji način. “Da, volim seks sa tobom, volim naše tucanje, verovatno tu ima i malo ljubavi, ali to nije dovoljno. Nije da bih bila zadovoljna i ispunjena“. Baš tako. Prosto. To znači da treba da se potrudiš, da prozreš. I opet:

Give me a reason to love you, give me a reason to be a woman, I just wanna be a woman

I dalje žene vode bitku da muškarci zavole i njih i njihovu pičku. Možda se ta bitka ne vodi tako jako i predano na ovim prostorima. Ovde se, ipak, pre grabi prilika za udadbu i da se, kao pre 100 il’ 200 godina, ostvare muževima i svekrvama kao majke. Ipak, ima i onih žena koje žele da su slobodne. Možda ne same, ali slobodne, svakako. A neke žele i da su same. Nemam šta tu pametno da vam kažem. Dame, pička je samo vaša i sa njom radite šta znate. Jer, kao ni kod kurca, ni kod pičke pameti nema. Ako ste se već podale, pamet je odavno ustuknula, uzmakla i pobegla. Zato, budite pametne pre nego što ovlažite. Budite pametne sutra ili nekog drugog dana. Ili nemojte. Posledice znate koje su.

I same znate da to što vas čini ženom se ne nalazi između nogu, već u srcu. Glava je već posebna priča. Mozak luta od glave do međunožja i nikako da shvati gde mu je mesto. Zaljubite se i vi u vašu (ili njenu) “Glory Box” – škrinju, komodu ili pičku. Skriveno mesto za vaše tajne. To je jedini pravi put.

 

P.S. Izvinite zbog psovki

 

Fotografije: Pixabay, Pinterest, Tumblr, Facebook

 

Ostavite odgovor