Sajam turizma u Beogradu: Gde još niste bili? (VIDEO)

Veoma često se u celoj frci oko putovanja i letovanja zaboravi Srbija. A Srbija je prepuna lepota. Zato ako nitse bili trk u Halu 4 Beogradskog sajma tamo svačeg nečeg lepog. pa još iz Srbije ima 🙂

Krajem februara, Beograd postaje prestonica turizma. Pod motomGde još niste bili? posetioci imaju prilike da se upoznaju sa mnogim zemljama i da po promotivnim ponudama uplate neko zanimljivo putovanje. Cene su raznolike, popusti takođe i ja sad ne bih mnogo o tome, jer za svakog ima ponešto. Kao i za džep.

sajam1

Veoma često se u celoj frci oko putovanja i letovanja zaboravi Srbija. A Srbija je prepuna lepota. Zato ako nitse bili trk u Halu 4 Beogradskog sajma tamo svačeg nečeg lepog. Pa još iz Srbije 🙂

sajam2

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je SlovenijaDomaćini su najavili brojna dešavanja u martu na Kranjskoj gori, pa će ljubitelji skijanja imati dobre razloge da posete ovu lepu zemlju.

vino1

Sem Sajma turizma, u Hali 2 održava se i Sajam vina BeoWine, manifestacija koja iz godine u godinu privlači sve više pažnje, i u novom izdanju ide u korak sa globalnim trendom – ekspanzijom konzumiranja vina, promovisanja vinske kulture i vinskog turizma zbog podsticaja razvoja vinarstva i vinogradarstva. Mnoge vinarije su na ovom Sajmu, osim svojih vrhunskih vina, predstavile turističku ponudu, smeštaj i gastronomske specijalitete kao i opremu za vinarstvo i vinogradarstvo.

sajam3

Promocija turizma Srbije na Sajmu bila je i kroz Sajam suvenira. Na više od 70 izložbenih pultova su predstavljeni suveniri iz svih delova Srbije. Majstori starih zanata predstavljaju proizvode rađene tradicionalnim tehnikama.

Pre svega, pogledajte moj video sa Sajma:

 

Fotografije: Mihailo Berček, Nataša Ilić

Video: Nataša Ilić

Ostavite odgovor