Poklanjamo: Besplatan online kurs engleskog jezika za tri dame

Rokselanin kofer“ vam povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedio besplatne online kurseve engleskog jezika.

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Ukoliko želite da dobijete jedan od ponuđenih besplatnih kurseva, potrebno je da ispod ove objave ostavite komentar koja vam je omijena ženska istorijska ličnost. Tri odgovora koja, po mom mišljenju, budu bila najoriginalnija dobiće kurs engleskog jezika. Potom je potrebno da na mejl rokselaninkofer@gmail.com pošaljete svoje ime i prezime, a u delu subject upisati „Besplatan kurs 8. mart„.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon-kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Pošto dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu ove strane, dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje kursa.

Posle logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog jezika u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Nadam se da vam se nagrada dopada! Svim damama želim mnogo sreće!

Fotograije: Pexels

3 thoughts on “Poklanjamo: Besplatan online kurs engleskog jezika za tri dame

Ostavite odgovor