Pravila (bloga) da bi vas udavila

Pišem o mestima gde sam bila i koja sam doživela, ali i o nekim zanimljivostima koje čujem, vidim ili naslutim. 🙂 Takođe, pišem o specijalitetima koje se trudim da dobijem lično ili iz knjiga. Preporuke za putovanja preuzimam sa stranih sajtova i prerađujem u formu bloga.

Sve je isključivo moj doživljaj i moje mišljenje.  Fotografije su ili moje ili od nekog koga znam ili su preuzete sa sajtova sa kojih sme da se preuzima. Svi autori fotografija, kao i sajtovi odakle su uzete su potpisani.

Neprimereni komentari, oni koje ja smatram neodgovarajućim, uvredljivim ili izvorom mržnje, nasilništva i rasizma, biće obrisani. Ista sudbina očekuje i one komentare koji sadrže linkove ka nekim sajtovima. Hvala na razumevanju.

Uvek možete da preuzmete tekst ili delove teksta. Međutim, i tu postoje pravila. Morate da me navedete kao izvor. Izvor je moje ime, ime mog bloga i link ka mom blogu: Nataša Ilić – rokselana.com. Ne bi bilo loše, a spada u kulturu i vaspitanje, da me OBAVESTITE da to želite da uradite. To možete učiniti putem mejlova: sultanija@rokselana.com ili rokselana@gmail.com. Tekst prenosite onako kako je napisan. Nemate pravo da ga skraćujete, dodajete, prepravljate, vršite uredničke, „krojačke“ zahvate.

Ukoliko to (ne) učinite, mogu da preduzmem „nepopularne mere„.

Ako neko želi da pišem o njemu, to nije nikakav problem. Raspoložena sam za svaki vid saradnje. Za sve ideje i predloge, slobodno me kontaktirajte na navedene mejlove. Naručen i sponzorisan tekst biće adekvatno naznačen. Sebi dajem pravo da pišem o mom utisku i doživljaju, a ne onom što neko osmisli i izmašta da ja treba da pišem. Za to postoje „novinari„. 🙂

Ili tako, ili nikako! 🙂

 

Оставите одговор