O blogu

Ovaj blog nasatao je kao moja dugogodišnja želja da, najzad, o mestima pišem onako kako ih doživljavam. Dugo sam radila kao novinar, a jedno od najlepših novinarskih iskustva mi je bilo dok sam radila u redakciji „Lajfstajla“ (to je ono, kao, ženska strana, po srpski) i „Kofera“ (turistička strana) u dnevnom listu „Press„. Provela sam godinu i po dana putujući i praveći reportaže kako iz Srbije, tako i iz zemalja u okruženju.

Posle, a i pre tog divnog iskustva, kad sam skoro svake dve nedelje bila negde, uglavnom sam putovala za sebe. Oduvek sam želela da imam svoj sajt. Nešto gde mogu da pišem do mile volje. I onda, na jednom Sajmu turizma došla sam na ideju svog putničkog bloga. 🙂 Otud ideja o Rokselaninom koferu!

Ako nekog bude zanimalo kako razmišljam o novinarstvu, evo teksta Zašto nisam postala zvezda. 😉

Posebna strast mi je istorija i priče o starom Beogradu. Kod mene možete da pročitate i takve priče, kao i one savetodavne. Ima svega. I biće svega. 🙂

Nadam se da ćete uživati i da ću vam predstaviti sva ta mesta gde sam bila i gde budem bila, onako kako zaslužuju. Biće mi drago ako ih sami jednog dana budete obišli.

Оставите одговор