Jelka, klopa, pokloni: Mali saveti kako da preživite novogodišnju euforiju (VIDEO)

Je l’ i vas uhvatila euforija? Ako nije, imate sreće. Ali ako jeste, ima leka i za to. Za sve vas pod euforijom, pripremila sam neke savete kako da preživite još jednu Novu. Ono što odmah možete da uradite jeste da sami dočarate novogodišnju čaroliju puštanjem omiljene novogodišnje pesme, spremanjem neke fine kafe ili tople čokolade (recept imate ovde) ili odlaskom u neki od tržnih … Continue reading Jelka, klopa, pokloni: Mali saveti kako da preživite novogodišnju euforiju (VIDEO)

Filmska novogodišnja euforija: Ulepšajte praznike uz kokice (VIDEO)

Stigla nam je zima, Nova godina se bliži i pravo je vreme za šuškanje pod ćebadima. Idealno vreme da duge noći prekartite filmovima. Još ako imate sa kim da se grejete, eto uživanja. Spremite kokice, neko pićence i krenite da surfujete po netu tražeći najbolje novogodišnje filmove. Ovo je moj izbor. Ovde ima i Oskarovca i potpuno običnih filmova, ali su super da biste se … Continue reading Filmska novogodišnja euforija: Ulepšajte praznike uz kokice (VIDEO)

Zimska kuhinja: Kako da se utoplite i ne prehladite uz hranu (RECEPTI)

Tokom zime najvažnije je održati zdrav imunitet. To je, naravno, vrlo teško kad svi počnu da šmrču i kašlju. Ipak, ništa vas ne košta da probate. Ovo što danas donosim u blogu jeste ishrana i mali trikovi koji vas mogu zaštititi od bolesti tokom hladnih dana. Ovih dana su na meniju bundeva, korenste biljke poput kupusa, brokolija i karfiola. Peršun, paškanat, šargarepa, luk, repa i rotkva, … Continue reading Zimska kuhinja: Kako da se utoplite i ne prehladite uz hranu (RECEPTI)

Kazani vas jedva čekaju: Za zimnicu je dovoljno malo volje, nešto namirnica i vredne ruke (RECEPTI)

Dragi moji, došlo je vreme da se polako opraštamo sa letom. Tempereture nam to ne pokazuju, međutim dani su uveliko kraći i ono što sledi su kiše, a nešto kasnije i snegovi. Pa valja se dobro pripremiti za ono što dolazi. Nebrojeno puta do sad sam vam davala recepte za zimicu, a sad, sem recepata sleduju i saveti koje valja primeniti ako ovog kraja leta … Continue reading Kazani vas jedva čekaju: Za zimnicu je dovoljno malo volje, nešto namirnica i vredne ruke (RECEPTI)

Pakleni dani su tu: Kako da se zaštitite, osvežite i pomognete onom kome je pomoć potrebna!

Najavljene su nam temperature od kojih ćemo se bukvalno topiti. Ponekad ni ne znamo da sami sebi možemo da olakšmo život dok sunce prži, samo ako pripazimo šta jedemo, pijemo, kako se oblačimo i u koje vreme izlazimo iz kuće. Proučite i primenite ove savete i biće vam lakše tokom ovih paklenih dana. Pokvasite puls i ručni zglob Dobra ideja hlađenja je kvašenje ručnog zgloba i pulsa hladnom vodom. To će vas … Continue reading Pakleni dani su tu: Kako da se zaštitite, osvežite i pomognete onom kome je pomoć potrebna!

Vi bi da se skinete, a ne znate kako? I na nudističkoj plaži postoje pravila! Poštujte ih!

Odlučili ste, eto baš ste odlučili, da ovo leto provedete na nudističkoj plaži? Razumem vas. Tako sam i ja jedne godine samo odlučila. 🙂 I postala zavisnik, omanji, od lenčarenja bez odeće na plaži. Ako želite da se uklopite i da ne štrčite previše na jednom ovakvom, vrlo specifičnom mestu, vreme je da naučite ova pravila i počnete da ih primenjujete. Kad nastupi odmor, neki se … Continue reading Vi bi da se skinete, a ne znate kako? I na nudističkoj plaži postoje pravila! Poštujte ih!

Ludi letnji seks: Oslobodite se, ne krivite nikog, ne pravdajte se, već – uživajte!

„…Žurka je bila pri kraju. Samo što nije svanulo. Dok su joj misli išle brzinom svetlosti, našla se na terasi. Ispila je gutljaj vina i naslonila se na ogradu. Dejana joj je nečujno prišla s leđa, sklonila duge, tamne lokne i poljubila u vrat. Dejana je bila koju godinu starija od Tamare, koja je uspešno gazila dvadesete. Dejana je zato bila samouverena u svojoj nameri … Continue reading Ludi letnji seks: Oslobodite se, ne krivite nikog, ne pravdajte se, već – uživajte!

Došlo nam je leto: Mojih 10 + razloga zašto volim najtoplije godišnje doba (VIDEO)

Zamislila sam tu scenu: pala je noć. Termperatura je negde oko 30 stepeni, vetrić osvežava. Pored mene je čaša vina, a ispred mene pogled na pučinu. U daljini, ribari su krenuli na svoje radne zadatke. Jedina svetlost dolazi sa njihovih čamaca, od meseca i zvezda . Najzad nam je stiglo leto! Svako godišnje doba ima svoje čari, međutim za mene leto ima neku posebnu draž. Zašto volim leto? … Continue reading Došlo nam je leto: Mojih 10 + razloga zašto volim najtoplije godišnje doba (VIDEO)

Stiglo nam je leto: Da sunce ne bude bauk (RECEPTI)

Leto nam je opet tu! Iako sam zimsko dete, obožavam kad nastupe vrućine. Sem standardnih saveta koje vam dajem, danas vam donosim preporuke za zdravu letnju kuhinju. Posle toga slede saveti kako da se čuvate od sunca i spisak potrepština za plažu. Odmor uz vaš omiljeno „Koferče“ može da počne! Prvo da vidimo kako napunimo stomake 🙂 Sladoled Najpopularnija letnja poslastica i namirnica je – sladoled. Nema … Continue reading Stiglo nam je leto: Da sunce ne bude bauk (RECEPTI)

Stiže nam leto: Svi rizici sunčanja (VIDEO) (RECEPT)

Krećete na sunčanje?! Naravno! Sve ste lepo isplanirali i odmor može da počne?! Super. Sad je red na mene da vam u ovom letnjem serijalu dam savete kako da i pored svih štetnih okolnosti ostanete zdravi i da uživate u toplom godišnjem dobu. Odmah da znate da UV zračenje ima brzo dejstvo na kožu. Štetnost ne zavisi samo od toga koliko se neko izlaže suncu, nego i od … Continue reading Stiže nam leto: Svi rizici sunčanja (VIDEO) (RECEPT)